Hi!

Wij zijn Marjolein & Elsemieke

Sinds juni 2024 hebben wij Baby Spa Someren overgenomen van Malou en wij hebben er super veel zin in om jullie te verwelkomen in onze Baby Spa. Hieronder stellen wij ons graag aan jullie voor.

Lees verder ↓
 

Elsemieke

Ik ben geboren en getogen in Someren, en ben de grote zus van Marjolein. Ik woon samen met mijn verloofde Henri, onze zoon Noud en onze hond Wiep in Someren-Eind op de boerderij. Op onze boerderij hebben we koeien, kippen, paarden, schapen en geiten; een gezellige beestenboel dus. De Baby Spa is bij ons op de boerderij gevestigd.

Ik werk al ruim 8 jaar bij PMC in Deurne op de financiële administratie. Hier houd ik me bezig met administratie in de breedste zin van het woord, met processen, social media en de website.

 

Tot de komst van onze zoon heb ik gehandbald bij Handbal Someren. Naast handballen zelf, heb ik ook jaren training gegeven aan de jongste jeugd vanaf 4 jaar. Dit vond ik altijd erg leuk om te doen.

Vorig jaar heb ik er een hele mooie titel bij gekregen, namelijk die van Mama! Van Marjolein kregen wij een cadeaubon voor floaten bij Baby Spa Someren. Dit was mijn eerste kennismaking met Baby Spa Someren en een erg leuk bezoekje.

 

   

 

Marjolein

Ik ben getogen in Someren waar ik nog steeds woon. Samen met mijn zus Elsemieke komen we uit een groot gezin met nog 2 broers. Het is altijd een drukke maar gezellige bedoeling wanneer we bij elkaar zijn. Familie vind ik erg belangrijk en daarom vind ik het fijn dat ik met Baby Spa Someren bij kan dragen aan de band tussen ouder/verzorger en kind.

 

Ik werk nu 8 jaar in de kinderopvang en heb verschillende groepen gedraaid met kinderen tussen de 0-12 jaar. Sinds januari ben ik begonnen op Agrarisch Kinderdagverblijf Hadshoof in Weert. Hier komen kinderen van 0-4 jaar. Op het kinderdagverblijf zijn wij het grootste gedeelte van de dag buiten en tussen de dieren te vinden. Ik vind het heerlijk om lekker buiten te zijn en de kinderen op deze manier kennis te laten maken met de natuur. Verder heb ik de opleiding babyspecialist afgerond waardoor ik nog meer heb geleerd over de ontwikkeling van baby’s.

 

Ik heb altijd gezegd dat ik heel graag met kinderen wil werken. Ik kijk er daarom erg naar uit om naast de kinderen op de opvang, ook de kinderen die naar Baby Spa Someren komen te zien genieten.

 

Baby Spa Someren is een plek waar wij anderen in de watten kunnen leggen. Waar wij fijne en bijzondere momenten creëren voor jou en je kleintje en waar jullie helemaal tot rust komen. Bij onze baby spa zijn de sessies privé en word je begeleid door Elsemieke of Marjolein. Tijdens jullie sessie is onze aandacht volledig bij jullie. Wij doen alles rustig aan en op het tempo van uw kindje. Daarbij willen wij graag een luisterend oor voor jou zijn. Wij hebben beide een kinderEHBO-diploma en hebben de opleiding docent Shantala babymassage afgerond.

Komen jullie gezellig langs?

Liefs Elsemieke & Marjolein

Heb je een vraag?

Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Sfeerimpressie...