Een cadeaubon van Baby Spa Someren

Leuk om te geven én te krijgen!

Kraamvisite, babyshower of verjaardagsfeestje en opzoek naar een uniek cadeau? Geef een cadeaubon met een arrangement of bedrag naar keuze van Baby Spa Someren. Leuk om te geven én om te krijgen. Stuur een WhatsApp berichtje, mail of bel, dan maken wij de cadeaubon voor jou in orde.

 

Woon je in gemeente Someren? Dan brengen wij de cadeaubon bij je langs. Kom je niet uit de buurt? Dan kan ik de cadeaubon inclusief leuke verpakking naar je verzenden (verzendkosten zijn voor de koper). Natuurlijk ook gewoon op afspraak af te halen bij Baby Spa Someren. Stuur me een WhatsApp-berichtje, ik help je graag.

 

Last minute een cadeautje nodig? Geen probleem! In de meeste gevallen kan ik je dezelfde dag óf dag er na al helpen.

Naast cadeaubonnen verkoopt Baby Spa Someren ook de leukste (kraam)cadeautjes

Uiteraard niet alleen leuk als (kraam)cadeau maar ook om je eigen kleintje mee te verwennen. De foto’s zijn slechts een impressie, in de spa is nog veel meer leuks te vinden! Denk aan badspeeltjes van Tikiri, handgemaakte speendoekjes, verzorgingsproducten en de fijnste badcapes.


Tip: ook leuk om een cadeaubon te combineren met een leuk cadeau artikel. Alles wordt altijd leuk voor je ingepakt!


Kom gerust langs (op afspraak) om te kijken of stuur me een whatsapp-berichtje als je benieuwd bent naar de huidige voorraad.